söndag 17 mars 2013

Sushi, snor och stugsemester

Kan inte förstå, tyckte precis det var måndag... Veckan har inneburit föreläsningar, medlemsmöte, förkylningar och somna tidigt på soffan. En besvikelse, en massa saker som inte blivit gjorda, rosa hårfärg och ett överraskande svar. Hemmagjord sushi, tidiga mornar och en dansande pojke i hatt. Ilska över hur arbetsgivare hanterar medlemmar, stolthet över engagemanget som finns och glädje över att ha så fina barn. Hahaha, ja allt i en salig blandning!

Nu har jag lyckats få ner de sista julgardinerna äntligen, men hittar fortfarande julpynt. I och för sig så skulle det kunna funka som inredningsdetaljer annars på året också men jag vet ju att det är julpynt. Så det får också åka ner.

Maken har fortsatt i källaren och drar nu el. Jag har kommit på att vi måste ta hit ventilationsfirman nu innan vi smäller upp gipsskivor på väggarna, så det får vi ta tag i på måndag. Då kan vi få hjälp att åtgärda radonvädret som ligger snäppet över det godkända.

Vi har börjat planera semestern på jobbet och det ser bra ut. Udda var att de flesta ville ha tidig semester men det löser sig ändå. Men då kommer frågorna. Vad ska vi göra i sommar?! Vi far ju till Mallis precis i början men sen kan vi ju inte bara spendera resten tiden här hemma. Nått mer borde vi göra. Blir säkert en tur till våra föräldrar men funderar på om man kunde hyra en stuga någonstans. Inget pretentiöst men ändå mysigt. Men det kanske blir svårt att hitta. Nån som har några förslag? Har hyrt något som de kan rekommendera? Som har en stuga att hyra ut? Förslag mottages tacksamt! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar