fredag 21 oktober 2011

Äkta fredagsmys

Idag har lilleman haft en ätardag. Började redan sent i går kväll och sen dess har han ätit med max två timmars mellanrum :-) Har därför legat mestadelen i sängen idag. Så mysigt och jag vill inte riktigt kliva ur min bubbla än, njuter för fullt! De flesta besök o samtal får vänta ett litet slag, orkar liksom inte riktigt mentalt med än ;-)
Det är ju också den berömda tredje dagen idag och ögonen har tårats mer än en gång denna dag men enbart av ren och skär lycka faktiskt! Känner mig så privilegierad att få uppleva det här fantastiska igen...

Maken hade fixat grillade revbensspjäll ikväll till tjejernas stora förtjusning. De älskar verkligen detta! O så fick de nästa favorit till detta - vitlöksbröd :-)
Så idag har vi äkta fredagsmys, med popcorn, stjärnor, lite godis, läsk, Barda, tända ljus,gosig bebis och mysiga tjejer. Endast lilleman sover änså länge ;-)

Imorgon kommer syster med familj och hälsar på. Det ser vi fram emot! Kanske kan vi få till den första barnvagnspromenaden?


Helt utslagen efter allt ätande


Liten jämförelse... En standard 43:a o en Joel

De ursöta blommorna från jobbarkompisarna, en stor och en liten bukett
som sitter ihop med ett litet band eller navelsträng som Tuva sa :-)

2 kommentarer:

  1. Härligt! Känner igen den där tredje dagen, tårar och mjölk som bara rann. Ja njut för fullt. Kul det var att få se er. Anette

    SvaraRadera
  2. Det var jättekul att träffa er också! Ja, tredje dagen... men kommer ihåg den som mer nedstämd, inte tårar av glädje, men det är ju bara positivt :-)

    SvaraRadera