torsdag 6 oktober 2011

Kanonkulan har påbörjat nedvarvningen

Idag var det efterarbete efter gårdagens utbildningsdag och årsmöte. Närvarorapporter skulle lämnas in, väskor skulle packas upp och grejer skulle sorteras tillbaka in på sin plats. Sen kommer man ju på en massa andra saker att göra. Fixade lite beställningar av material nu när det mesta tog slut igår. Försöker dock minska ner på arbetsmängden och avsluta en massa arbeten. Behöver ju städa av skrivbordet bla så att min vikarie kommer intill :-) Nästa vecka blir det till att sammanställa en hel hög med olika enkäter men i lugnt tempo... inte varva upp utan ner är vad som gäller!

Tjejerna har börjat längta galet mycket efter bebisen nu. De räknar ner dagarna. Vill gärna att den ska komma idag, alla dagar! Hoppas bara de inte blir besvikna om jag råkar gå över tiden bara. Mamman själv kan tycka att bebisen kan stanna några dagar till så att nedvarvningen har fått fäste i kroppen. ;-)

Har pratat mammakläder med de övriga mammorna som väntar smått idag. Alla är lite förundrade över att det inte finns roligare mammakläder att få tag i. Själv går jag och kanonkulan dagen till ära i vanlig normal tröja med myyyycket stretch i :-)


En vanlig stretchig klänning häromdagen fotad av "stjärnfotografen" :-D
Ser verkligen ut som man svalt en basketboll *haha*




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar