onsdag 26 oktober 2011

En trevlig dag med något att skratta åt

Sovit gott o matade endast vid två tillfällen. Det gav att hela förmiddagen gick åt till att amma, 4 gånger mellan 8 o 11.
Har börjat prova lite med napp vissa stunder så att boobisarna får vila lite, det är välbehövligt ;-)


Vid 12 kom en kille från golvtillverkaren o tittade på golvet. Jag var precis färdigammad o maken kom in för att fråga något om golvet. Jag går ut ur sovrummet o svarar o går tillbaka in i sovrummet och upptäckter att jag inte dragit ner amningslinnet utan bh:n syns så vit o fin mitt i det allt det svarta :-D Men schysst!! Då har man gjort bort sig idag då....
Berättade för maken (som inget sett) efter att killen åkt o han bara gapflabbade och sa att det var därför killen skrattade! :-D

Idag gick lilla tjejen kortdag och åt lunch hemma. Sen tog vi ett snabbt besök i leksaksaffären och hittade en present. Sen kollade vi vinterjacka till Tuva och hittade en till medlemspris, 200 kr billigare. Bra! Plus att de hade 20% rabatt på alla jackor. Trodde definitivt inte att det gällde när jackan redan var nedsatt men det gjorde det! Blev nästan halva priset! Det gillar vi när man nu går över på föräldrapenning.
Sen for vi o hämtade Ida o tog en fika på Hälla. Det blev en trevlig dag :-) Imorgon är första dagen på egen hand...


Fina fina storasyster som nu stolt även står o håller lillebror

1 kommentar:

  1. Fint att han tar nappen, det har man ju igen sen. Tänkte ringa idag men tiden bara försvann...Ska göra ett nytt försök imorrn. Nu sängen!
    Syster

    SvaraRadera