torsdag 21 november 2013

Belysning och färg

I söndags hittade vi efter mycket letande passande lampor till källaren. Det var svårt att hitta väggarmaturer överhuvudtaget och sen fick de inte bygga ut för mycket från väggen och passa in i stil där nere. Men till slut... Vi blev tom riktigt nöjda!

Igår blev det en utryckning för att köpa färg. Maken var lite rastlös för att han hade inte saker hemma så han kunde fortsätta jobba. Han känner sig inspirerad nu! Känslan av att saker verkligen blir klara är inspirerande för alla :-)
Men ang färgen... Jisses så dyrt det är! Och speciellt de här månaderna, med tre födelsedagar och sen jul i antågande... Och fatta känslan när man precis betalt över 3000 kr och man träffar på chefen på stället som velat ge lite rabatt för att Joel medverkade i deras reklamfilm. Hm, hade gärna tagit lite rabatt... Men det blir nästa gång kom vi överens om :-)

Näst på tur står målning i källartrappan och iordningställande av toaletten där nere. Två toaletter på fem personer vore super! Då kanske kön vid toabesök minskar något ;-) Och syskonbråken! ;-)

2 kommentarer:

  1. Va snyggt det blev! Inväntar nästa steg! Kanske får se något nästa vecka.

    SvaraRadera