söndag 2 mars 2014

Innehållsförteckning

Ups and downs i en salig blandning :-)

En massa skidåkning, en härlig stuga och ett par lånade skidor. En borttappad mobil, en skadad make och en jäkla massa dimma. Leverpajamackor, saft och varm choklad. Nya ord, imponerande nybörjare och roliga skogsbanor. Pms, tandvärk och migrän. Glada barn och toptunnor galna barn. Träningsvärk på udda ställen. Ny vakna-tid. Och galet kvällstrött.

Skavsår, tupplurar och snöbrist. Massivt snöfall, glashalt och tidig manchestermorgon. Afterski, en trasig bob och halka runt i spåret. En jäkla massa dimma (igen o igen), våfflor och en son som bara vill åka sittlift. En felplacerad bäck mitt i  liften, en annat sätt att åka i svarta backen och en massa försök att träffa med snöbollarna. Ben ten, äventyrsbana, speedski och skicross.

Stora frukostar, en massa god mat och godis vid mer än ett tillfälle. Skrik, pip och gnäll. Först upp i liften, några dimfria åk och barnvakt. Ny jacka, jägarsnus, kompisar och födelsedagsfirande. Fotbollsturnering, minecraft, snackbar och bastubad. Rutschkana, rullband och transportlift. Fantastisk hjälp av alla runt omkring!

Ja allt i en salig blandning! Vad som vad får ni lista ut själva :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar