tisdag 1 november 2011

Bakslag

Idag var det besök på bvc som stod på schemat. Hade tid halv tolv och hela familjen ville följa med. Vår ordinarie barnsjuksköterska hade semester och vi fick träffa en kollega till henne.
Vid vägningen visade det sig att lillkillen tyvärr gått ner i vikt. Nästan 100 gram under födelsevikten. Fick rådet att intensivamma under hans vakenhetsperioder. Jag tror att han hörde vad bvc-sköterskan sa för idag har han velat äta väldigt ofta. Fick låna hem en våg så att vi kan ha lite koll på hur vikten utvecklar sig. Lite mysko känns det dock, Joel är ju en nöjd o glad kille och jag känner att han borde vara mera missnöjd om han inte får tillräckligt med mat.

Sen mättes han också. 55 cm idag och det innebär att han var lite längre än de 50 cm som sas på förlossningen. Troligtvis var han 52/53 cm när han föddes.

Imorgon ska jag iväg på planeringsdagar med jobbet så därför skjutsade vi upp tjejerna till farmor. Tuva såg framemot att vara där ett par dagar men Ida ville helst inte vara borta från oss och Joel, sötnosen. ;-)

Nu ska det ammas lite till och sen slänga ner lite kläder för de kommande två dagarna, för både mig o lillkillen. Vad behöver en sån liten ha med sig?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar