torsdag 10 november 2011

Födelsedag

Idag för sex år sen gick jag med värkar under hela dagen. De gjorde inte så fasligt ont utan jag var i det nyinköpta huset och renoverade lite. Efter 50 minuter på förlossningen var världens sötaste lilla Tuva ute! :-)

Presentöppning på morgonkvisten :-)


Idag har det varit full rusch igen. Fotografering för tidningen för lillkillen, inhandla farsdagspresent (en annan, får spara det andra till jul) och kaninmat. Hämtat ut en blöjhink och varit på bvc, tyvärr utan att han hade gått upp ett gram. Sen lite matinköp. Hem o äta lunch.
Trots att Joel ätit både kl 11 o 12 så verkade han hungrig redan igen vid 13. Lite frustrerande att känna att man inte kan göra sitt barn mätt och nöjd. Så med tårar i ögonen värmde jag på lite ersättning och gav honom. 100 ml fick han i sig sen verkade han nöjd. Sen såg jag att de börjat jobba på att ta bort altanen för att laga vattenläckan... så då var det bara att torka tårarna och gå vidare.... Förhoppningsvis behöver han inte ha det jämt framöver som bvc-sköterskan sa.

Har firat Tuvisen ikväll. Hon fick jättemånga fina presenter av storkusinen med sambo, familjen Fors och farmor och Ola. Vi fixade tårta med nonstop på och massor med fikabröd. Hon var jättenöjd med dagen och började direkt pyssla med sina nya saker!
Lycklig tjej med en massa paket!
Ljusutblåsning :-)

När storkusinen kom blev det bebisgos! Ett så himla fint kort som de fick till :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar