lördag 19 november 2011

Kaosstart innan besök

Idag fick vi besök. Mamma, pappa, bror, syster, svåger och tjejernas kusiner. Tjejerna var så förväntansfull och längtade. Men dagen började ju inte helt bra. Vi var utan ström och jag som förberett maten, skulle baka en maräng och bjuda på kaffe. Inget funkar när man inte har ström!
Ringde Mälarenergi som informerar att de har ett planerat avbrott. Hur kan man ha det en lördag? Mörkt runt omkring i husen och maken fick fara iväg till Mc för att få kaffe. När han kom tillbaka lös det hos grannen men inte hos oss?! Han kollade elskåpet och då hade jordfelsbrytaren slagit av. Provade att slå på och då funkade allt! Mysko!

Kan bara säga att då blev det fart på oss. På med ugnen, köra diskmaskin, dammsuga och vispa till marängen! Allt hann vi med utom dusch innan besökarna dök upp!

När alla kommit blev det presentutdelning. Det är så roligt att se tjejerna, de är så där barnsligt förtjusta i presenter. Det lyser i ögonen när de får öppna paket :-) Många bra presenter återigen och tjejerna var mycket nöjda!!

Strax lunch och i eftermiddag tårta och förberedelse för bröllopsfest!!

2 kommentarer:

  1. Hej vännen! Även om livet stundtals är kaosartat och man bara skulle vilja sitta i ett mörkt rum och spela på läppen som Kalle på Julafton, så har väl ändå sina ljusa stunder! Det är så härligt att läsa och få möjligheten att följa Dig och de dina i er vardag.... jag brukar visa Anders alla mysiga bebisbilder och han är rätt så bebissjuk kan jag säga;) //Rebecca

    SvaraRadera
  2. Åh, vad söta ni är! Håller med att man blir lite sjuk av bebisbilder och faktiskt av allt bebisgos också. Kan fortfarande inte riktigt fatta att han är vår och att jag får förmånen att uppleva detta igen... lite ofattbart helt enkelt.

    Ja, kaos ja... November är vår kaosmånad med två födelsedagar med allt firande som kommer med det (på födelsedagen, barnkalas, för långväga gäster) och nu lite extra med nytillskottet. Vi förlänger ju vår födelsedagsfirar-säsong nu, med lillkillen som fyller år i slutet av oktober ;-)

    Man har inte tråkigt en sekund och jag gillar att få besök men det kan ändå kännas att det är mycket.

    Och snart är det jul!! :-D

    Stoor kram!

    SvaraRadera