söndag 30 oktober 2011

Shopping med gästerna

Idag tog vi med far o mor till IKEA o Erikslund. Blev lite småplock som ljus occh glödlampor inhandlat. Sen kollade vi vinterskor till Tuva. Vi hittade ett par så nu är det också avklarat men gillar inte riktigt att det ska vara så dyrt :/ Det är föstås inte alla som tycker 550 kr är mycket utan säkert handlar dyrare (bättre?!) skor än så. Vi försöker dock använda pengarna så klokt som möjligt och inte spendera allt för mycket ;-)

Vi åt lunch där ute också. Vi ville alla ha thaimat utom Tuva som ville ha pizza. Kändes lite dumt att köpa en hel måltid till henne eftersom hon sällan äter upp mer än en fjärdedel men döm om vår förvåning när ungen sätter i sig hela pizzan, barnportion, men ändock. Storasyster fick smaka fyra tuggor ungefär men lilla tjejen var nog riktigt hungrig och pizzan såg jättegod ut :-D

Efter lite övertalning fick maken med sig Tuva på simskoleträningen (tycker inte det är superkul längre). Ida föreslog att vi skulle bada lillebror. Sagt o gjort, så då invigde vi badbaljan och fick se en mycket nöjd pojke i badet. När han sen blev upplyft blev det dock en mindre nöjd pojke och efter lite mat somnade han tvärt.


Snygging ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar