tisdag 11 oktober 2011

Att se ljus i tråkigheter...

Efter vattenläckan i källaren kom ju en konsult från försäkringsbolaget och ställde hit en fläkt och en avfuktare. Maken ställde ner trattkantarellerna i källaren för att de skulle torka och det gick på ett dygn. Jäkla effektiv fläkt alltså!
Men det blir nog till att kontakta försäkringsbolaget ang lite oklarheter. Vi har lite frågor som vi inte fått svar på.

Sen kom en kille från Mälarenergi förbi idag och han berättade att en granne haft samma problem i sin källare (det lät dock som en värre skada) och att de tätat röret som går in till henne. Antagligen var det därför det börjar rinna in till oss....

Tråkigt är också att det inte händer ett jota med det som är kvar att åtgärda sen förra vattenskadan i köket. Nu är det sex veckor sen vi låg på senast och ingen gör klart jobbet, vad trött man blir! Har skickat iväg ett mail idag och vi får väl se vad som händer.

Fick trevligt sällskap i kväll :-) Tjejernas kusin med sambo kom förbi och såg till att maten gick åt. Lyckades laga alldeles för mycket idag, trodde inte det skulle bli så mycket. Tjejerna var inte helförtjusta men åt lite grann ändå.

Sen måste jag ju fråga... Man kan ju se på statistiken från vilka länder man har gått in på bloggen från. Norge, Usa och Australien förstår jag, men Ryssland?! Vem? Vem? ;-) *nyfiken i en strut*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar