söndag 9 oktober 2011

En vacker höstmorgon!

Söndagsmorgon och har sovit gott igen :-)

Gårdagen blev en riktigt bra dag! Lite röj hemma, lite shopping, trevligt kalas som varade hela kvällen. Var ju inte alls meningen att vi skulle stanna hela kvällen hemma hos våra fina vänner men alltså.... Det är alltid såå trevligt hemma hos familjen Fors så att det är svårt att slita sig där ifrån. Vi pratar, umgås, barnen leker fantastiskt bra ihop (vill inte åka hem), andra gäster som är så lätta att umgås och prata med, ja helt enkelt väldigt roligt att spendera tid ihop med familjen Fors med släkt! Nu blev vi kvar ända till efter nio, fick supergod mat och många spännande diskussioner och samtalsämnen. Kan ju säga att jag fortfarande inte ser fram emot förlossningen med odelad glädje men har andra klarat det så ska väl jag.... Så har jag ju resonerat förr och det går nog bra denna gång också!
Stoort tack från hela familjen till Forsarna med flera :-)

Får se vad dagen har att bjuda på idag. Vackert väder men kallt, första frostnatten.
Maken är sugen på att ta sig ut i skogen och leta svamp. Är lite sugen jag också men jag får nog hålla mig hemma, klarar inte riktigt av så mycket gående och böjande ner till marken som det ev kan bli.

När vi var till affären igår fick Ida välja fleeceoverall till bebisen. Hon vill ju och är helt övertygad om att det är en pojke i magen så färgerna gick lite åt det hållet men (i stil med sin mor) så var hon noga med att påtala det viktiga i att jag måste spara kvittot om det nu skulle bli en tjej. Overallen fanns ju nämligen i rosa också.


Ser lite väl blå ut på bilden... I verkligheten går den mer åt det gröna, mörkare grönt blandat med lite ljusare, gillar den kombinationen väldigt mycket själv :-)

4 kommentarer:

  1. Så fel lilltjejen har....passa på å byt innan dom rosa är slut!

    SvaraRadera
  2. Haha! Ja vi får väl vänta o se... Nu är det ju inte mer än en vecka kvar tills vi är beräknade men det kanske dröjer längre än så!

    SvaraRadera
  3. Tack så himla mycket själva :) Alltid lika kul att ses! Barnen hade lika kul som vi. Massor av kramar från oss <3

    SvaraRadera
  4. Det är verkligen ni som ska ha tack Johanna! Ni är alltid så välkomnande och bjuder alltid till på bästa sätt. Har sagt det förut och säger det igen, ni är det bästa värdpar man kan tänka sig! Ni är en fantastiskt härlig familj och vi är glada att ha er som vänner :-)
    Stoor kram :-)

    SvaraRadera