söndag 17 februari 2013

Tillväxtspurt

Jag jobbar och han växer. Jisses vad det går! Var tvungen att rycka ut och köpa lite större kläder åt pojken igår :-)
Den lille busen hjälper till att plocka ur diskmaskinen och dukar bordet. Och han når upp, att till och med titta över bordskanten. Han säger inte så mycket, förståeliga ord alltså. Japp, nej och ett är de enda orden. Han kallar mig möjligtvis nån enstaka gång mamma.

Idag visade han en ny färdighet. Han kan nu klättra upp på en stol. Och putta fram stolen till kylskåpet och trycka på vattnet så att det ringer ut på golvet. Bra Joel! *stor portion ironi* Tur var att jag hittade en barnspärr på både isen och vattnet :-)



Han fick följa med till Tuvas friidrottsträning ikväll. Där grejade han att köra sprintstarter :-) Han stod alldeles stilla på "Ett, två" och på "tre" daskade jag honom i rumpan och så började han springa. Haha! Han såg så koncentrerad ut.
Och Tuva var så modig. Blyg och nervös för att hoppa längdhopp för första gången och alla tittade på. Men efter en stund och med hjälp av en smart tränare kom hon över det. :-)

Har haft en hemma dag men ännu inte lagt krut på att ta ner julgardinerna. Undrar när det ska bli i år?! Kommer nog bli sist som vanligt i alla fall ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar