onsdag 8 maj 2013

Long time no see

Hade lite härlig semester förra veckan. På onsdagen åkte vi till Västergötland till mina föräldrar. Umgicks, hade lite egentid med tjejerna, softade och nyttjade möjligheten att springa tillsammans med maken. Så skönt!
På fredagen for jag och maken till Göteborg och tog in på hotell. Vi gick på bio, tog en drink, shoppade, åt sushi, sov middag, sprang en vända, var ute och åt tillsammans med brorsan och hans sambo. Supergod mat på en väldigt udda restaurang! :-)
Men fick ett riktigt sushi-dille och åt sushi tre gånger under helgen, hehe!!

Stannade kvar hos brorsan och deltog på ett möte om förtroendevalda rollen i framtidens Vårdförbund i måndags. Sen blev det en lång tågresa hem. Det känns ju alltid längre när man längtar hem. Efter barnen, efter kramar och efter blöta pussar!

Veckan har bara rusat på och fortsatt med styrelsemöte och egentligen skulle hela den här dagen varit fullspäckad med möten också. Men ett efter ett avbokades de. Vilket var ganska skönt eftersom jag då fick möjlighet att ta i tu med den digra mejllistan som i stort sett alltid blir när man är ledig alternativt inte på kontoret.

Under tiden har Tuva hunnit springa ytterligare en terrängtävling och idag har vi klarat av tre träningar för tjejerna. Ida körde friståendeträning och direkt efter, en fotbollsträning, och Tuva gjorde första fotbollsträningen utomhus i år. Joel har börjat skolas in på förskolan. Det låter som det går bra. Det är maken som fixar inskolningen den här gången. Joel har redan testat rutschkanan, försökt pussa tjejerna och haft ihjäl en myra. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar