lördag 12 april 2014

Försöker värma oss...

Nu när alla åkt härifrån. 


Det blev lite tomt... Mamma tog med tjejerna och åkte till Vara med tåget. Och svärmor med sambo som överraskade och kom hit på lunch vände tillbaka till Falun.
Tänk att besök kan göra en så glad! Hade inte alls tänkt fira någon födelsedag, hoppas att det kommer gå obemärkt förbi. Men svärmor hon är omtänksam hon, hon vill gärna uppmärksamma bemärkelsedagar. Det är väldigt uppskattat! Och att hon vet precis vad jag/vi önskar oss. Vi har funderat flera gånger om på att köpa oss en juicepress (som de har) och gissa vad som låg o paketet :-)


Stoort tack!!

Innan våra lunchgäster kom hann mamma fixa färdigt våra köksgardiner också. Blev så nöjd! Mamma är fantastisk!! Stort tack för hjälpen! 
Gillar att det blev lite färg i köket som annars enbart går i vitt, svart o grått.


Maken hann att plantera lite påskliljor som jag o Tuva inhandlade igår och till det fick jag en bukett härligt gula tulpaner, så nu kan det nog bli påsk o det här huset också ;-)



Bjöd på pulled pork, på enkelt sätt. Fläskkarré i bit, två lökar i klyftor, en burk krossade tomater, ca 1 dl barbecuesås, en dutt ketchup och in i ugnen på 140 grader i ca 6-7 timmar. Klart! Hos oss äter vi det tacostyle med mjuka tortillabröd, grönsaker och guacamole och lite ostchips till. Väldigt uppskattat om än lite kladdigt ;-)


Vi får väl se nu hur vi klarar oss kommande vecka utan tjejerna. Vissa saker blir säkert enklare (inga träningstider att passa tex) men andra saker blir svårare (att inte få pussa godnatt tex). Men den här lille killen lär nog hålla oss sysselsatta nu när systrarna inte är hemma och agerar lek-kompisar.


Nu avslutar vi en härlig lördag men lite sushi och kanske en film! Trevlig kväll alla fina vänner! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar