söndag 27 april 2014

Soliga helg

Härligt!! Ytterligare en helg med fint väder. Och denna helg värmer det på riktigt :-)

Men ibland undrar jag vad man ska med helger till... Missnöjda barn som bråkar och inte tycker någonting duger. Inte rätt frukost hemma, tjat om allt de vill ha, maten är inte god, allt är bara fel fel fel. Kanske skulle jobba 7 dagar i veckan?? Ja ja, efter ett sammanbrott och en utskällning så har det varit hyfsat lugnt. Men att det ska behövas, gör mig så ledsen :/

Återigen har vi lyckats samla på oss så mycket skräp att vi behövde låna kärra o frakta bort allt.


Har införskaffat nya altanmöbler och det blev lite skräp från det förstås. Och en massa annat, ett gammalt element, kartonger mm. 
Vad tror ni om detta? Är det för mycket vitt?


Tuva hade träningsmatch på Hamre igår och hela familjen hängde på. Det var ett otroligt härligt väder att titta på fotboll i. Tänk att det bara är april! Och Joel hittar som alltid sin bästa fotbollskomnpis Lova vars lillasyster spelar i Tuvas lag. De är så glada i varandra :-) 


Joel har längtat efter en springcykel efter att ha lånat kusinens. Har letat och tittat och igår hittade jag äntligen en på Blocket som var rimligt pris på. Snacka om glad kille! Han ville inte ens åka därifrån eftersom han inte ville släppa cykeln o hoppa in i bilen o åka hem ;-)



Idag kör vi frukost ute, en massa lekkompisar, fixa med altanräcke, lite korvgrillning, dans och fotboll. 


Ha en solig dag alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar