torsdag 6 december 2012

Sjuk?

Undrar vad man har för sjukdom när man gillar att gå igenom personnummer i ett Excelblad? Sisådär 2200 personnummer. Och tycka att det är kul. Och ha svårt att sluta. Trots att det gick fel och man får göra om sisådär granskningen av 400 nummer. Hm, nån som har lust att diagnostisera?! HAHAHA! :-)

Har hoppat över träningen de senaste två måndagarna eftersom jag har känt mig småkrasslig. Ont i halsen, snuvig och ont i huvudet. Trott att jag skulle bli förkyld men än har inget brutit ut ordentligt. Skönt att inte blivit liggande men tråkigt att gå och vänta på att våga träna.

Har nyss kommit hem från ett medlemsmöte. Alltid trevligt att träffa medlemmar och få diskutera viktiga frågor. Att få försöka kanalisera och sortera. Vad kan åtgärdas? Vad kan inte påverkas? Hur kan man göra? Vad vill vi? Som sagt, spännande! Tog mig hem ordentligt trots hala vägar. Det var plogat och hyfsat rent på E18 men det såg lite roligt ut med en helt ren vägbana men en jättevall med driven snö precis intill ;-)
Pratade med mamma och där hade de fått rejält med snö, dryga 60 cm. Undrar hur syrran har det?


2 kommentarer:

  1. Jo tack! Snö har vi gott om i Stockholm, vi har haft tur och lyckats ta oss fram och tillbaka till jobbet utan större problem. Lite mer än 60 cm har vi nog fått. Nu börjar de få ordning på snöröjningen och vi kan njuta av all snön!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jisses! Ska bli spännande att komma till Vara o se all snö :-)
      Ha det bra! Ska försöka hinna ringa imorgon.
      KRAM

      Radera