söndag 2 juni 2013

Gymnastik, fotboll och ändrade sov-vanor

Kan inte fatta var veckorna tar vägen?! Fast det förstås... En kvällsföreläsning för jobbets räkning och en kryssning med vidareutbildning för våra förtroendevalda, det ger att det helt plötsligt försvinner tre kvällar på en vecka. När sen fredagen är full med förberedelser för lördagen, ja då är det liksom godnatt. Till att hinna med annat. Som att träna. Som att blogga.

Igår var jag på tävling på Lidingö med Ida. Alla tre grenar tävlade de i. Trampett/Hopp, Tumbling/Matta och Fristående. De var superduktiga! De blev delad fyra, trea och tvåa. Helt suveränt! Första gången laget tävlar i en högre klass. Det var väldigt många bra lag, så det var väldigt svårt att avgöra om de låg bra till eller inte :-) Joel följde också med på tävlingen, men det var inte så lätt att få honom att sitta ner och titta. Han ville mest springa i alla trappor.


Under tiden vi var iväg spelade Tuva poolspel i fotboll på hemmaplan. Det gick också bra! En förlust och en vinst! Den första vinsten för i år faktiskt! Det hade dock inte gått ihop sig om vi inte fått hjälp av snälla vänner. Tack vare dem kunde Tuva få spela sina matcher. Tyvärr var det värsta köerna när vi skulle åka hem från gymnastiktävlingen. 1,5 timme tog det att ta sig från Lidingö till Järva krog. Det gjorde att vi inte kunde hämta Tuva förrän 18. Snabbt köpa mat och sen hem. Och dö i soffan. Jag var totalt slut. Hann att nicka till på soffan två gånger innan 21. Kröp sen ner och somnade direkt.

Maken då? Ja, han var hos våra kompisar i Kristinehamn. Kollade på fotboll och drack öl. Men det var han värd!! :-)

Joel har tråkigt nog börjat med lite ofog vid läggning och på nätterna de senaste dagarna. Nu ska han prompt somna i vår säng, inte sin egen och sen vaknar han på natten och vill komma till oss. Och han är ju inte liten när han känner sig för att lägga sig på tvären ;-)
Undrar om det är detta som kallas utvecklingsfas?! Och undra när det går över??


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar