torsdag 10 maj 2012

Expressfart

Bestämde hastigt och lustigt för två dagar sen en mammaträff här hemma till idag. Det blev en express-städning här hemma i morses. Tjejerna blev beordrade att städa hos kaninen eftersom jag tjatat om det i två dagar. Men de var uppe lite tidigare och fixade det så bra, även om de var lite trögstartade. ;-)

Vid 10 kom mammorna och det blev en promenad på 6,5 km. Snabbt tempo så att det tog lite. Kände av att jag kört hårt igår men trodde det skulle kännas ännu mer :-D
Efter att skolan slutade hade vi utvecklingssamtal för Ida och hon fick mycket beröm. Bla läste hon en berättelse som hon skrivit själv och jag var väldigt imponerad. Bra inledning, spännande i mitten och ett bra slut. Jättekul att höra!

När sen Ida for iväg på gymnastik stack övriga familjen ner på stan. Maken behövde lite kläder. Och även det blev shop-express. In på första affären (makens kommentar: här hittar jag aldrig något. fruns kommentar: nu går vi in här ;-) ) och hittade byxor och tröja. Klart! Och sen kollade vi i två sportaffärer och hittade ett par skor. Klart! Åt lite mat på nostalgi-stället Saffets. Sen saknade han bara ett skärp och det fick bli en sväng till HM också. Skärp till maken, solhatt till mini och byxdress till midi. KLART! :-)

En dag i expressfart! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar