onsdag 2 maj 2012

Mera helg

Lite mera bilder kanske?! Vi hann ju med en del när vi hade tempot uppe under helgen :-) Det blev bla två stora familjemiddagar. Efter dopet var syster med familj kvar tillsammans med våra föräldrar och bror. Då blev det grillning med en massa olika kött, potatisgratäng och rotsaker. 7 vuxna och fem barn blev vi.
Och på valborg kom makens sida av släkten på besök som sagt. Samtidigt som mina föräldrar var kvar. Då var vi 9 vuxna och tre barn. Roligt med stora middagar och veta att vi faktiskt får plats. För vi satt inne båda dagarna. Det är ingen kvällsvärme ute än direkt ;-)

Äntligen fick jag tummen ur att framkalla kort, sätta i ramarna och spikas upp på väggen. Innan dopet till och med!


Valborgsmässoafton började bra. Vi fick hjälp med barnpassning av mamma/mormor och maken och jag kunde ägna oss åt att röja i garaget. Det blev inte så mycket skräp att slänga som vi trodde men många saker hittade hem till sin plats.

Fick även lite tid till att sticka ut på en joggingtur. Den första på länge. Sprang ju inte när Joel låg i magen så det här var efterlängtat. Fick ont i knäna som vanligt men det brukar bli så första svängen och sen går det bättre.


Joel fick ett äppelträd i doppresent av sin gudmor tillika faster. Det blev lite funderingar på vart det skulle passa bäst men sen kom det i jorden :-)


Första maj blev stora slappardagen. Om man bortser från två diskmaskiner, tre tvättmaskiner och en sexkilometerspromenad och en packning inför planeringsdagarna i Stockholm. Två barn på vift och en liten som sov två långa sovpass, ja, då spenderades några timmar så här i solen :-)


Tittandes på det här...


Eller det här, med alla mistlar... Härliga, sköna vårvärme! Trots allt pollen som kittlar näsan och vätskar ögonen... Nu tar vi tåget mot Stockholm Joel och jag. Ha det bäst!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar