lördag 7 juli 2012

Dagen efter

En upp- och nervänd dag idag. Joel somnade vid halv 4 och vaknade efter tre timmar, halv 7. Och kunde inte somna om trots idoga försök. Gick upp med honom till slut fast tröttheten värkte i kroppen. Vid 9 började han visa lite tecken på att vara trött och då tog jag en promenad med honom så att han fick somna i vagnen.
Drog in vagnen i hallen när vi kom tillbaka så att vi skulle höra när han vaknade. Gick o la mig men hade inte legat mer än 5 minuter när han började prata. Då gick maken upp och jag fick somna. Och sov till 2!! Jisses!!

Blev sen lunch förstås. Efter tog vi en minigolf uppe på Piratgolfen vid Hälla. Trevligt men det märktes att det fanns en del trötthet hos barnen. ;-) Sen for vi hem o brassa hamburgare på grillen. Gott gott!

Joel hade svårt att koppla ner ikväll. Svårt att somna pga annorlunda sovning på dagen. Svårt att somna pga värmen. Svårt att somna pga hunger, han har inte ätit så bra på dagarna det senaste. Ikväll fick han i sig nästan 200 ml välling och en timme senare 200 ml ersättning. Nu sover han och det gör mamman snart också! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar