torsdag 26 juli 2012

Grillfest och solsken

Ååh, vad trevligt vi hade i går! Och vilket lyckat väder vi fick! Tuvas bästa kompis familj kom på besök och vi grillade gott. Men jag kan inte förstå att man alltid gör så mycket mat!? ;-) Barnen lekte hur bra som helst och Joel var med en bit in på kvällen. Vi kunde sitta ute till tio ungefär sen kom det lite för mycket mygg. Men då flyttade vi in i köket efter att maken fått jobba lite som elektriker när lyset strulade. Vi pratade, skrattade och drack gott innan barnen började bli trötta och det blev dags för gästerna att åka hem. Tack familjen Rudstam, det gör vi gärna om!! :-)

Det blev inte mycket sovmorgon med en son som vaknade kl 6. Vi lekte lite och sen tog vi en promenad. Så skönt! Blev lite drygt 8 km. Lyssnade på två program av Sommar i P1. När jag kom hem kvart i 10 var det fortfarande ingen annan vaken i huset. Vilka sömntutor!
Efter frukost blev det solstolen ett tag. Det sprack nämligen upp och vi har njutit långa stunder av solen idag och inte gjort allt för mycket. Fixat med lite disk och lagat lite mat. Tjejerna har lekt med kompisarna från igår.

Funderar lite på vår femårig bröllopsdag på lördag... Vad man kan hitta på. Det är ju en del som är stängt. Vi ska ut och äta på kvällen men tänkte att vi skulle göra något på dagen också. Vi verkar få barnvakt hela dagen och då vill man ju passa på att umgås på tu man hand. Det kanske finns någon som har några förslag?? :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar