måndag 2 juli 2012

Semester!

Idag har vi gjort de sista semesterplanerna. Vi bokade in en Göteborgstripp till brorsan. Blir lite efterlängtat umgänge, kolla in nya lägenheten och ett besök på Liseberg. Och kanske en avstickare till Lysekil, men det håller vi lite öppet än. I morgon drar vi till farmor/svärmor och hälsar på i deras nya hus, spännande. Och på fredag får vi härligt besök och ska samtidigt på traditionsenlig Power Meet-träff på andra sidan stan. Kul att få träffas allihopa!!
Och, höll på att glömma... På torsdag blir det "mamma-träff" med hela familjerna. Det är gänget som började umgås när vi väntade våra nu sexåriga ungar :-)

Intensiv vecka framöver och därför har vi försökt börja fixa redan idag. Det gick så där. Vi fick plockat undan lite och och dammsugit. Jag har packat det mesta, tror jag. Tvättat kläder. Maken har tvättat bilen, både invändigt och utvändigt. Fick inhandlat en bilbarnstol till Joel också. Och så har jag gått på promenad, två gånger om. En i morse innan de andra vaknade, ja Joel följde med förstås och sen gick vi en runda till efter lunch, maken, jag och mini. Och så fixade jag det tråkiga med att begära föräldrapenning. Brukar inte vara så tråkigt men var tvungen att ändra en massa uppgifter, ringa och fixa men nu är det gjort :-)

Men på köpet blev det hämtmat idag, inte så bra en vanlig måndag men det får väl vara hänt. När det har varit fullt upp hela dagen. Och man har sommarlov. Och man motionerat ordentligt.
Vi fick efterrätt också, vojne vojne ;-) Ida och hennes kompis hade fixat vit chokladkaka. Jisses, vad gott det var!!

Till sist ett stoort grattis till finaste Gustav som blir hela fem år idag!! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar