torsdag 5 juli 2012

Händelserika dagar



Dagarna rusar på men är ändå långa... Sköna semester!
Igår for vi med svärmor och hennes sambo till Sundborn och tittade på växter, de gamla husen, målade tavlor och fikade. Och i skogen fanns en massa gamla pianon. Och en del gick faktiskt fortfarande att spela på!



På eftermiddagen hade vi tänkt spela minigolf men vädret blev aldrig riktigt bra. Regn i luften och igenmulet med lite kalla vindar gjorde att vi aldrig kom iväg. Tjejerna var så söta och ville få Joel att somna i hammocken i trädgården. Och de lyckades!
Istället för minigolf åkte vi och köpte Monopol och började spela. Vi spelade i säkert fyra timmar med avbrott för kvällsmat. Trevliga semester! :-)


När vi kom hem från Falun var det dags att börja förbereda för kvällen och helgen. Lite spontan storhandling bland annat. Imorgon får vi gäster och ska iväg på grillknytis. Precis som vi varit i kväll. Det var mammagänget som träffades när Tuva föddes som hade sommarträff idag. Grillade, snackade och badade. Så härligt, skönt och avslappnande! Tack alla goa mammor med familjer! Är så glad att jag lärt känna er! :-)
Och vet ni.... mini stod själv i 4-5 sekunder i kväll :-)


Joel är inge besvärlig att ha med sig. Han gillar att kolla runt, iaktta. Men det blir struligt när han somnar i vagnen och sen vaknar halvpigg men fortfarande trött. Det tog en timme att få honom att komma till ro här hemma och få honom att somna om.



 Samtidigt vill jag inte missa det roliga, sociala. Vill fortsätta hänga med på aktiviteter och träffar. Och tjejerna har alltid varit med, fått somna borta mm. Kommer dock inte ihåg riktigt hur de var på kvällarna. Gissar att det blir en lite strulig kväll i morgon också efter som vi inte är hemma men det tar jag gärna. Att få umgås med vänner är bland det bästa jag vet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar