torsdag 13 september 2012

Dubbel-ledig

Vilken pisseftermiddag vi hade igår :-( Ville bara gå och dra täcket över huvudet och glömma hela dan. Men nu är den över i alla fall. Ska lugna alla med att säga att vi har ingen ny vattenläcka. Men nu ska de reparera och byta ut fjärrvärmeledningarna ute i gatan och då ska hela gatan och en liten del av vår trädgård grävas upp, igen.

Idag var vi lediga båda två, maken och jag. Ska till Stockholm och jobba imorgon och då är syrran barnvakt, så därför fick vi lyxen att vi kunde vara lediga båda två, samma dag. Vi passade på att åka till Ikea och köpa skåpen till tvättstugan. Men säg det projekt som lyckas... När vi kommer dit så visar det sig att luckorna vi ville ha har utgått. Ville ha en svart matt lucka och vit bänkskiva. Nu fanns bara högblankt svart kvar och det ville vi inte ha. Så det blev vita luckor och en stenmönstrad svart laminatskiva till. Det blir nog jättebra! :-)


En tvättstuga i ett bagageutrymme...


Och så har belysningen kommit upp och då ser det ännu bättre ut.
Solen sken hela eftermiddagen och jag hade köpt hem lax för att göra i ugnen. Men med bra väder blir självklart denna familj sugna på att grilla. Så det blev grillad lax. Med en god sallad till. Och Joel åt, som om han inte fått mat alls idag :-) Han älskar verkligen lax!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar