torsdag 20 september 2012

Försäkringar och shopping

Har varit på afa-utbildning hela dagen. Har fått veta att arbetsgivaren har möjlighet att få halva rehabiliteringskostnaden i ersättning från afa=bidrar till tidigare insatser och bättre möjligheter till rehabilitering. Vi fick veta att fler kan få ersättning vid sjukdom och skada. Många vet inte om att försäkringarna finns. Vid en arbetsskada får man nu full ersättning från första dagen! Wow!
Kolla in www.forsakradviajobbet.se!
Bra att få lite påfyllning av kunskaper :-) Bara till att fylla i blanketten för avgiftsbefrielse vid föräldraledighet åt maken för att han ska få inbetalt pensionspengar då ;-)

Svängde in på ikea på hemvägen för att köpa nya ben till köksstommarna. De vi fått med funkade inget bra. Tog en snabb avstickare till HM för att kolla in om de hade några snygga toppar. Och det hade de! Snabb provning. Hittade fyra som passade. Köpte alla. Börjar likna makens shoppingbeteende ;-)

Nu sitter jag och prismärker kläder som ska lämnas in och säljas på en loppis på Råby på lördag. Hoppas att jag blir av med en hel del!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar