lördag 1 september 2012

Motion, bio och grubblerier

Hade en strulig natt i natt. För ovanlighetens skull. Mini har sovit riktigt bra senaste tiden vaknat vid 5 och velat ha välling och så somnat om en timme till ungefär. Men i natt var jag säkert uppe 7 gånger och stoppade i nappen och gav välling o buffa i rumpan. När han sen ville gå upp vid halv 6 så tog maken honom så att jag fick sova lite till. Skönt!

När jag kom upp tog vi en promenad alla tre. Tjejerna var kvar hemma. Nästan 8 km. Skönt att vi kommit igång att röra på oss båda två. Vi sporrar varandra och det är kul! Men vi konkurrerar också om träningstiden. Den tid som finns att dela på när hem och barn är omhändertagna ;-)

På eftermiddagen drog vi tjejer på bio och såg Madagaskar 3. Det fick väl godkänt. Killarna fick vara kvar hemma.


Efter bion svängde vi förbi mannen som jag är god man åt. Lämnade över lite pengar till mat bla. Man får ju lite insyn i hur andra har det och det är inte roligt att se hur lite pengar man ska klara sig på som gammal. Helt otroligt! Riktigt illa :-( Försöker hitta alla möjliga vägar att minska utgifterna men det finns inte så många vägar att ta. Kan ju säga att jag ogillar att kommunen börjar ta betalt för sånt som de inte tagit betalt för tidigare. Och det drabbar ju inte de som har gott om pengar utan de som redan har alldeles för lite pengar. Förresten, nån som har en uppfattning om hur mycket man kan tjäna på att byta telefonoperatör? Att sluta prenumerera på tidningen sparar inte tillräckligt. Mediciner måste man ha. El går inte heller att vara utan. Usch :/ Tips mottages tacksamt!

Nähe, sluta grubbla och hoppa ner i soffan?!

So long!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar