söndag 25 november 2012

Intensiv helg

Helgen har rusat förbi. Som den brukar när släkten är här.

Men vi började lite lugnt... I fredags kväll tittade på film hela familjen. Ja, förutom Joel då. Men det händer oerhört sällan. Att vi sitter ner alla fyra och tittar på samma film. Vi såg Cockpit. Den var  lite rolig :-)

I lördags var det det sista städröjet (ingen idé att städa för lång tid i förväg, då blir det bara skitigt igen). Men maken är lustig. 1,5 timme innan gästerna skulle komma börjar han bygga en vägg... Nja, mer sätta upp en skiva för att skärma av :-)
Vi grillade lite korv till lunch, åkte lite skridskor, åt tårta, öppnade paket, förberedde kvällsmaten och fixade till oss. För det var nämligen så att vi skulle på 50-års fest, maken och jag. Lite konstigt att lämna gästerna hemma men vi hade bestämt oss för att passa på. Det är ju inte så ofta vi har barnvakt. Festen var skoj! Jag fick till och med bugga! Och så fick jag prova på att äta vildsvin för första gången. :-)

I morse åt vi frukost allihop och sen tog vi en promenad och visade vart tjejerna går i skolan och sen vidare ner till Öster Mälarstrand. Det var väl inte det roligaste tjejerna kunde tänka sig men de följde med i alla fall. Det var riktigt friskt ute!
Sen for mamma, pappa, brorsan och hans sambo hemåt. Vi åt lunch och sen drog vi till badhuset. Hade lovat tjejerna det sen tidigare. Vi var ganska trötta efter festen igår trots att det inte blev alltför sent, men vi lyckades ha en skön stund i badet :-) Joel började våga "dyka" i vattnet när han satt på kanten av bassängen. Så söt!

Sen i torsdags har den lille pojken börjat välja att gå mer och mer. Det har gått superfort dessa dagar och nu tror jag han går mer än han kryper?!


I veckan hade vi bilen inlämnad för att reparera plåtskadan vi fick när vi blev påbackade. Det resulterade i att barnen fick en ny sak på önkselistan. En alldeles för dyr sak!


Det de gillade mest var glastaket!

Oops! Det blev ett långt inlägg. Så blir det när det har hänt massor och jag inte hunnit skriva ;-)

Tack syskon med respektiva och mor o far för den här helgen! Ni betyder mycket för mig :-)

Sov så gott!

2 kommentarer:

  1. Mysig helg!! Jag har också glastak - eller panoramatak som det så fint heter... Syns inte utifrån men är häftigt inuti. =) Ha det så bra! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aha, är det det det heter ;-)
      Nu börjar det väl snart bli kalasdags för er också?
      KRAM

      Radera