måndag 26 mars 2012

Att vilja göra mer

Helgen är över för nu.
Som småbarnsmamma känner man ofta frustration över att man inte får gjort något. Gjort något som syns. Man producerar inte. Man bara håller allt uppe. Igång. Flytande. Eller ja, "bara" och "bara". Det tar ju en väldans massa tid... Skönt att ha en go make som förstår. Han vet så väl och säger det också, att tack vare att jag fixar mycket runt omkring så kan han jobba, för att vi ska få i ordning. Men det gäller att tänka så själv också ;-)
Försökte "få nått gjort" hur som helst och samtliga julgardiner är nu nedtagna och mer vårlika är uppsatta. Har tränat ett pass på friskis. Inhandlat material till källaren tillsammans med maken. Har sopat trottoaren så att sopbilen kan sopa upp allt grus. Haft en trevlig pratstund med grannen. Lagat mat några gånger. Skickat ut dopinbjudningarna.  Pratat med syster och en vän i telefon och börjat styra upp semestern lite. Och så lite till som går in i det allmänna ;-)

Idag har jag gått en långpromenad efter att ha följt tjejerna till skolan. 7, 5 km blev det. Och sen sopade jag klart det sista.
I eftermiddag ska jag få håret klippt!! Det ska bli skönt att få fason på det igen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar