måndag 12 mars 2012

Vår i luften

Vilken bra dag!!!

Följde tjejerna till skolan (om än dock lite sena). Skönt väder och Joel somnade gott. Kom hem och röjde av i köket (som alltid) och Joel fortsatte sova. Jag hann att gå igenom flera av föreläsningarna och han vaknade vid tio. Han fick äta lite och så busade vi lite. Stoppade in en maskin med tvätt och helt plötsligt hade det gått två timmar sen han vaknade. Förstår inte att tiden bara flyger iväg?!

Efter lunch tog vi en långpromenad i solskenet (och blåsten) till biblioteket för att lämna och hämta några böcker. Och sen till skolan för att möta upp tjejerna. Blev nog en promenad på 5,5 km i alla fall. Det kändes bra! Ska tänka på att byta till vårjackan nästa gång bara, det blev lite varmt ;-)

Nu känns det verkligen som vår! Tjejerna vill vara ute och leka efter skolan. Bygga koja och hoppa hopprep. Och man kan sitta ute i solväggen och värma sig :-)

Ikväll lagade jag till hel kyckling i ugnen. Hittade ett recept på matklubben.se, jättebra sida där jag är medlem. Det var tydligen ett recept som Jamie Oliver gjort. Timjan, citron, vitlök, potatis och rosmarin ingick. Det blev skitgott!! Tuva sa det var den godaste kyckling hon ätit (och då är allt äckligt just nu) och maken blev helt lyrisk. Jag ville inte sluta äta men det skulle ju räcka till Ida och en matlåda till maken också.

2 kommentarer:

  1. Ja tänk att våren har så mycket trevligt med sig.
    Tandguggs tjej, barnvaktstjejer och gåstolsåk, trädklippning och träning.
    Allt på en gång. HÄRLIGT!
    Barbro

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alldeles jättehärligt och nu njuter jag lite extra när man kan gå ut och dra barnvagnen på altanen i bara strumplästen.
      Ja inte nu alltså men idag på dan ;-)

      Radera