måndag 19 mars 2012

Bortblåst

Liten har inte varit sig helt lik idag. Inte velat vara själv, velat vara i famnen hela tiden, haft svårt att sova, gråtit. Kanske mår han inte bra, kanske är han i behov av närhet. Haft lite svårt att läsa i och med det men fick ihop lite text. Får försöka imorgon igen :-)

Det var ruggigt kallt och blåsigt idag men tjejerna cyklade till skolan. När de kom hem fick de jordens lyxmellis :-) Färskpressad apelsinjuice och yoghurt med färska jordgubbar. Eller Ida valde flingor, mjölk och jordgubbar. Det var gott och uppskattat! Ville ha lite hjälp att plocka undan efteråt eftersom Joel skulle sövas. De tog var sin sak och sen tyckte de att de gjort sitt... Hm, det blev ett litet samtal om att man behöver hjälpas åt här hemma för att man som mamma (och pappa) ska orka, hinna och vilja fixa till gemensamma aktiviteter och kunna umgås allihop. Hoppas att de förstår.

Fick mvg på kvällsmaten också. Kotletter i ugnen. De åt som om de inte hade sett mat. Vi behöver börja lägga på minnet vad vi ska göra extra mycket av :-D Sorry kära make, det blev ingen matlåda imorgon!

O så till sist, en riktigt trevlig avslutning på kvällen! Kom in på Skatteverkets hemsida och såg att jag fick tillbaka på skatten. Mer än vad jag fått ut tidigare men det beror väl på att vi betalt mer räntor antar jag. Kul var det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar