lördag 24 mars 2012

Tidig lördag

Tidig morgon utan att Joel vaknade.
Tog fram symaskinen och sydde lite fållar på gardinerna. Strök och hängde faktiskt upp båda två. Så Tuva och vi har nu inte längre julgardiner! :-) Idas rum kvar och även i köket ska vi byta även om man inte tänker på att det skulle vara julgardiner där.
Vaknar man tidigt får man mycket gjort om man bara startar. Saknade vaniljyoghurt till frukosten så slängde mig iväg o köpte det också. Maken hade fixat fruktsallad när jag kom tillbaka och det blev lite Thailands-flashback när vi åt yoghurt och frukt :-)
Frukost inhandlad och intagen och gardiner strykta och upphängda, allt innan kl 9 :-)

Min telefon ha strulat lite och försökte få hjälp i affären igår. Gick inte. Försökte igår kväll att göra en uppdatering med hjälp av hemsidan men instruktionerna stämde inte. Ringde nu på morgonen och får prata med en riktigt överlägsen morrhoppa som inte kunde hjälpa till. Helt ohjälpsam, yikes!!

Övernattningen hade gått jättebra för Tuvan. Hon lät så nöjd när jag pratade med henne på telefon. De hade somnat vid 21 och vaknat vid 6. Så glad för hennes skull, att hon vågade och att det gick bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar