måndag 6 augusti 2012

En Tuva på vift och mer shopping

Igår kväll ringde farmor och frågade om Tuva ville komma och hälsa på. Och det ville hon!! Så idag mötte vi upp farmor och tog en fika på Måns Ols i Sala. Tuva såg verkligen fram emot att få lite egentid med farmor :-)

Jag, Ida och Joel åkte till Erikslund, åt sushi och hittade mer på rean. Vojne, vojne... Nu får det vara slutshoppat ;-) Men så kommer hösten och sen ska det inhandlas vinterskor till tjejena och en vinterjacka till Ida, tror att Tuva kan ha sin ett år till. Jisses, vad pengar det går åt! Men då är det skönt med rea. På Stadium har de en reastege där man får mer rabatt ju fler reaplagg man handlar. Så fem plagg 50% rabatt på rean. Två onepice, ett par skor, en t-shirt, en haremsbyxa?! (kallas de det?), en väst, fyra par sockar och en ryggsäck för 481 kr hittade vi idag. Ida var mäkta nöjd, det mesta var till henne ;-)


Och så hittade vi de här söta skorna till Joel. Tillsammans med ett par skor till Ida (som hon så gärna ville ha i våras men till slut valde ett par andra). 99 kr kostade de nu, förut 399 kr. Joel skor var inte riktigt så billiga, 199 kr, men han behöver riktiga skor nu när han så gärna vill gå och gå och gå...


Nu ska jag förbereda mig för morgondagen. Dags för jobb! Det känns kul men konstigt. Sen lite vemodighet också, lille plutten, har tiden gått så fort?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar