lördag 18 februari 2012

Första

... tanden är lös för Tuva. Som hon har väntat! Klasskompisarna har tappat och hennes har suttit stenhårt fast. Men nu så... nu är det en lös tand, på riktigt :-)

... riktiga smakportionen blev gröt. Joel testade och gillade det. Ida matade. De första tre skedarna gick in i munnen som de skulle, med rätt koordination. Nummer fyra åkte ut igen. Och så blev det på dagen, 4 månaders dagen! Det lille fisen, har vi haft han i 4 månader? Det kan inte stämma... Han kom ju nyss... Men vi har ju haft han hur länge som helst...











... gipsskivan åkte upp i tvättstugan idag. Nu går det fort framåt! Så fort att jag inte hinner med att fota riktigt. Även en omgång spackling hanns med. Jag fick uppdraget att rita upp tvättstugan i planeringsverktyget på ikea för att kunna se färger och vilken skåpsinredning vi ska ha. Men sidan bara krånglade - två gånger stängdes hela datorn ner :/


... låten i kvällens Melodifestival gick hem hos Joel. Han låg och diggade järnet på filten på golvet, sprattlade med benen och diggade med huvudet. Det var dock ingen av våra favoriter ;-)

1 kommentar:

  1. Verkar vara mycket action hos grabbarna i fam Stoor just nu, både för Joel och Håkan. Joel kommer att kännas så stoor när vi ses i påsk!
    kram syster m. familj

    SvaraRadera