söndag 19 februari 2012

Lycka

Visst är det mycket att göra för det mesta och mycket frustrationer kring både det ena och det andra.

Men ibland känner man bara en sån där genomärlig, ren och skär lycka. När man får tönt-dansa med sin bebis i famnen och sjunga sånger med texter man inte kan och han bara ler med hela ansiktet och skrattar högt! Han tycker att man är det roligaste som finns! Blicken går rakt in i själen, den når fram ända till hjärtat och det blir varmt. Varmt i hela bröstet. Den kärleken är obeskrivlig...

Att få en sån stund på på förmiddagen kändes jättebra och dagen har flutit på i en skön harmoni. Lite inköp till renoveringen av tvättstugan med maken, mellandottern och sonen. Lite lunchintag tillsammans. Sen matplaneringen och matinköp för hela veckan. Tog säkert drygt 1,5 timme. Gick där och strosade och träffade folk jag kände, fick fel på självscannern, glömde grejer o fick gå tillbaka. Men inte kunde jag bli på dåligt humör - hade ju solstrålen med mig :-) Känns skönt att ha tänkt ut och handlat hem i stort sett allt som behövs i matväg till veckan.

Fick en spark i baken när jag kom hem och läste en statusuppdatering på facebook. En kollega ville bli av med slalompjäxor. Vi som inte ens börjat kolla fast vi ska åka om 1,5 vecka. Så nu har vi tittat på två par pjäxor. Ett par som kändes små och ett par som var för stora. Har även fått fatt i ett par till som vi får försöka prova i veckan. Ingen som har ett par liggande? Ca 23,5-24,5?

2 kommentarer:

  1. Lyckliga vi!! Kram Benthe och Andrea (7 månader i förra veckan)

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA, lycliga vi!

      Hon blir ju stora tjejen, så fort det går!!

      Många kramar!

      Radera