söndag 12 februari 2012

Skridskosöndag

Ett ljuvligt väder idag!

Tog med barnen ut på Mälaren och åkte skridskor på den plogade isen. Tjejerna åkte riktigt bra och Joel sov gott i vagnen när vi svischade fram. Åkte ca 4 km innan vi tog en fika paus. Sen vände vi tillbaka i lite motvind och då kände vi alla av lite värk, skavsår och trötthet ;-)
Vi tog av vid Björnöbacken och tjejerna åkte lite i backen och så grillade lite korv. Men det fick bli utan bröd för de hade klantiga mamma glömt hemma. Eller ja, tjejerna fick korvbröd till sina korvar från en "Vänlig Västeråsare".
Efter dryga tre timmar satte vi oss i bilen och for hem, skönt trötta och lite vindpinade i ansiktet :-)





6 kommentarer:

  1. Ser underbart ut! Mamman har faktiskt en hel del att tänka på - korvbröd kan väl vem som helst glömma?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut! "Klantiga mamman" är ett uttryck här hemma som är lite avdramatiserande. Klantig får man vara för tjejerna, men glömsk... Det är värre det!! ;-)

      Radera
  2. Guud så härligt det ser ut!!! kram från syster

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var så härligt!!! Trots grymma skavsår ;-)

      Radera
  3. Ahh härlig dag! Är hemma igen efter en sjulhelsikes resa hem. Precis när vi skulle landa så ångrade piloten sig pga dimma och flög oss till jönköping istället. Så pappa fick gött hänga på landvetter ett tag till. Miami har varit bra, fått uppleva både sommar, tropiska stormar och faktiskt 0-gradigt vinterväder. Vi var och besökte disneyworld och universalstudios. Just disneyworld hade vart ett paradis för tjejerna, sjukt stort o mängder mer grejer att åka på! Nu försöker jag läsa igen de jag missat när jag varit borta! So long!/ Kalle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, vad härligt det låter! Jag har spanat på DW och velat åka men man har ju inte råd som det är nu. Men kanske om 4-5 år?!
      Väldigt skönt att ha dig hemma igen!!
      KRAM

      Radera