söndag 22 april 2012

Första matchen

Som idrottsförälder får man räkna med "tidiga"mornar. Idag hade Tuva sin allra första fotbollsmatch. Klart familjen följer med, även fast det är matchstart 9. Till och med Ida som sov borta ville följa med och titta :-)
Det är så härligt att se dem. De springer i klunga och så sparkar de för allt de är värda på bollen. Det blev väl en sisådär 19-3 i baken men tjejerna hade superkul och var jätteglada! Skoj att se :-)

Bäst att hålla sig nära bästa kompisen

Tjejerna får instruktioner om hur man gör avspark

De spelar i klunga, men med en härlig energi!

Trött efter bra kämparinsats

Trogna åskådare

Har fixat veckohandlingen - skönt.
Maken har skruvat ihop de nyinköpta utemöblerna - bra.
Han har även fixat stegen på taket åt sotarn - äntligen

Bara städningen kvar då - inte lika bra eller kul eller skönt. Bara ett måste...
Men nästa helg får vi en massa besök i och med dopet och det ska bli så kul. Många som vi inte sett på jättelänge. Och de kommer hit! Wiii!
Men då gäller det att det ser ok ut och då är det bäst att börja redan idag. Dagarna rinner iväg alldeles för fort och hela morgondagen försvinner på styrelsemöte, tisdagen på bvc, fönsterputsning och skoinköp troligtvis och så en mammaträff på det eventuellt. Tjoho, då var det snart söndag då ;-)

2 kommentarer:

  1. Snygga möbler! De där stolarna är ju riktigt bekväma. Fina bilder på tuva . Hojta nu till om ni behöver hjälp inför söndag . Kram syster

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Håller på att göra lista inför söndagen men än så länge är det vi behöver "hjälp" med, de saker vi vill låna :-) Tror det var termosar och stolar.
      KRAM

      Radera