lördag 21 april 2012

Hahaha!

Så kul! Vi är så knäppa ibland :-D Vi kunde inte komma på vad vi skulle äta i kväll. Vi funderade och funderade och ett förslag som kom upp var bakpotatis med skagenröra från Maxi som är så himla god. Tänkte att det fick bli det för vi kom inte på nått annat. Vi behövde alltså åka och handla. När vi klätt på oss, Tuva och lilleman (Ida sover hos en kompis), satt oss i bilen och börjar köra iväg kom maken på vad han egentligen var sugen på... Varma mackor. Och till det hade vi allt hemma. Så det blev ett varv i bilen runt kvarteret. Haha! Om grannarna såg oss måste de ha undrat vad vi gjorde :-)

Vi var uppe och iväg "tidigt" imorses. Ida skulle vara på kalas kl 10 och vi andra skulle leta utemöbler. Gjorde ju en kartläggning av utbudet hemifrån datorn igår ;-) Hade räknat med att det skulle ta hela dagen men redan i andra affären hittade vi vad vi ville ha. Ett litet bord, men inte för litet, och fyra stolar, inte positionsstolar, till bra pris. Och vi slog till! Maken och Tuva fick åka hem och lasta ur grejerna och komma tillbaka för att hämta mig och Joel eftersom vagnen inte fick plats i bilen tillsammans med utemöblerna. Under tiden gick jag in på Barnens hus och hittade en stor studsmatta med tillhörande nät. För 1800 kr, ett bra pris. Tjejerna har tjatat om en större studsmatta i minst två år nu så det var väl dags. Men vi får den inte förrän nästa vecka, de hade inte kommit än ;-)

Innan vi drog imorses satt den här lilla gossen alldeles stilla och tittade ut, precis som om han längtade ut, stönosen :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar