torsdag 25 oktober 2012

Gilla bra dagar

Hade en riktigt bra dag på jobbet idag också. Ännu fler spännande seminarium och det jag tyckte bäst om var inspirationsseminariet om FAS Arbetsliv. Det är ett instrument (billigt sådant) som hjälper till att utveckla dialogen på arbetsplatsen, förbättrar arbetsmiljön, gör att vi kan arbeta klokare och bli mer effektiva. Det är inte dåligt! :-)

Blev också väldigt glad idag när maken ringde och berättade att Tuva fått möjlighet att få gå några timmar på fritids. Hon får ju egentligen inte gå alls (pga att vi är hemma med lillebror) men pga att hon har hamnat i nya klass-konstellationer två gånger på två år och därmed inte fått riktig möjlighet att lära känna sina nya klasskompisar och skapa relationer så får hon nu några timmar i veckan. Gissa om hon blev glad!! Hon har verkligen saknat tid att få vara med sina klasskamrater under icke skoltid. Under ledigare och lekfullare former. Undrat varför inte hon fått vara kvar och leka. Nu får hon vara det tre gånger i veckan i alla fall. Det känns bra i mammahjärtat att hon får större möjlighet att bilda fler kompisrelationer!

Kändes riktigt bra att komma hem idag och alla barnen slängde sig runt halsen. Kände mig verkligen välkommen hem! Stackars maken bara som inte mår riktigt bra :/ Han har trots det tappert t.o.m tagit sig till Toys´r us med alla tre ungarna igår för att handla halloweendräkt. Hoppas han mår bättre snart!

Så, sammanfattningsvis en bra dag. Nu hoppas jag på en bra natt :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar