tisdag 16 oktober 2012

Nattvak och rast

Joel fick nått ryck i natt. Vaknade och var ledsen. Vill INTE ha välling. Ville inte ha nappen. Blev tyst om han fick vara uppe, vaken. Mitt i natten. I två timmar tydligen. Får man säga att det var skönt att det inte var min natt?! ;-)

Vi anordnade en medlemslunch idag. Man fick komma utan anmälan och äta i personalmatsalen på sjukhuset i Västerås. Vi hade sagt oss emellan att minst 20 personer borde i alla fall komma men vi hoppades självklart på fler. Gissa om vi blev helt överväldigade... 115 personer kom! Jisses! Så kul! Det var väldigt uppskattat och tydligare budskap kan det knappast bli. Ta rast! under Vårdförbundets arbetstidsvecka. Och det var ju precis vad medlemmarna gjorde. De som kunde. Vi behöver bli bättre på att prioritera oss själva inom våra yrkesgrupper. Att jobba utan rast är inte bra för oss, patienterna eller arbetsgivaren.

Nu är det bara två dagar tills mini fyller ett år. För ett år sen gick vi på övertid. Tyckte det var heldrygt. Hade ju trott han skulle komma ut dagen innan bf, som var den 15 oktober. Men inte ;-)
Men det måste vara något galet med året som gått!!! För inte kan det ha gått ett ÅR redan?!?! Vart är tiden på vägen, vavava??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar