söndag 28 oktober 2012

Trevliga tillställningar och extra tid

Haft en go helg igen. Fick med familjen till Erikslund igår. Brukar inte vilja åka dit på helgen och speciellt inte en lönehelg. Men vi var där kl 10 när de öppnade. Gjorde våra ärenden och åt lunch, allt innan klockan 1 då tjejerna hade klipptid hos frissan.
Sen var vi bortbjudna på kvällen och vi hade så trevligt! God mat, gott att dricka, härligt sällskap och många glada skratt! Joel somnade efter några timmar och sov tills att vi promenerade hem. Tjejerna var inte helt pigga när vi vände hemåt men med lite list kom de ändå med hem, gåendes och ridande på ryggen. :-)

Fick lite sovmorgon idag igen. Att leka med Joel på morgonen är härligt! Han är som en solstråle :-)
Började plocka ihop lite tvätt men det tog ett tag innan den kom in i tvättmaskinen. Började gå igenom tjejernas garderober och då var det bäst att vänta. Rensning där brukar ge resultat i tvätthögen. De har en förmåga att lägga in kläder som inte är helt rena i garderoben... Jo, och så blev det. 1/3 fick flytta permanent, hade blivit för litet. 1/3 fick tillfälligt flytta till tvättkorgen och 1/3 fick vara kvar. Det ekade lite där inne i garderoberna!
Tjejerna lekte med kompisarna från igår och jag passade på att prova springa när Joel o maken sov middag. Det gick bra i 4,5 km innan knäna gjorde sig påminda. Så tråkigt men det är väl bara att fortsätta med styrketräningen och kanske prova det gamla knäskyddet?!

Gjorde en liten veckohandling, slängde en massa skräp och svängde förbi klädaffärerna på Hälla eftersom Joel krupit sönder sina byxor och helt saknade byxor när vi skulle gå bort igår ;-) Han fick ett par nya jeans och jag hoppas de håller bättre.
Behövde inte handla mat för hela veckan eftersom vi ska hälsa på svärmor några dagar. Kom hem och lagade en grekisk långpanna med vitlöksbröd och tsatziki till. Ida o Joel gillade det men lilla Tuvan var alldeles för trött för att äta, eller... hon var för trött för att ha en bra inställning till maten, att det faktiskt kan smaka bra. Istället ville hon inte ens smaka. Hon var den som var uppe först i morses och den av syskonen som höll igång längst igår, så jag förstår att hon var trött!

Men måste säga att jag gillar dagar som har en extra timme! Det har känts hela dagen! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar