lördag 21 januari 2012

Studier och träning

För min del har det varit mest plugg idag. Låg lite efter med läsandet, har ju bara kollat in föreläsningarna än så länge. Har även försökt leta efter kurslitteratur i lite nyare upplagor. Har insett att jag nog måste köpa lite böcker trots allt. Efter lunch tog vi en paus, Joel och jag, och gick en liten promenad och tittade på det nya bostadsområdet som håller på att byggas här bredvid. Han somnade gott i vagnen och för första gången här hemma kunde han sova vidare i vagnen. Blev en liten lätt tupplur om ca 2 timmar :-)

Barnen har under hållit sig förvånasvärt bra själva och maken har fixat maten (som vanligt) och städat av toaletten.
Tuva stod på längdskidorna för första gången. Hon fick ett par i julklapp och nu fanns lite snö på marken. Det gick bra och hon övade på att ta sig upp när hon ramlat :-) Det gick inte att ta kort för hon gick ut när det redan blivit mörkt. ;-)

Ida körde första utomhusträningen för säsongen. Det var två barn där, tränarnas :-) De körde en timme på konstgräsplan alldeles för sig själva. Det var kallt, Ida var stelfrusen om händerna när hon kom hem. Ungen hade bara tagit på sig fingervantar!

Ikväll har vi ätit mat på Restaurang Kavalj. Där bjöds det på fläskfilégryta med ris, fint upplagt (som på thairestauranger). Kocken fick mycket beröm och hovmästaren fick beröm för dukning och upplägg. Efterrätt får nog kallskänkan fixa snart ;-)

Får bjuda på en bild från en av våra naturupplevelser inifrån huset från imorse. Först såg vi ekorren som käkar upp fåglarnas talgboll och strax efter traskade ett helt gäng rådjur förbi ute på gatan.

3 kommentarer:

  1. Ha ha haaaa! Det var ju årets bild! (hur söt Joel än är på dina fina foton...)

    SvaraRadera
  2. Smart ekorre!!! Ringer lite senare idag, ni har nog inte vaknat än ;)

    SvaraRadera
  3. Den är lite cool men missade att få med när han försöker dra upp snöret till talgbollen för att nå den :-)

    SvaraRadera