söndag 4 december 2011

2:a advent

Idag blev det inte alltför mycket julmickel. Började dagen med att ta en liten sovmorgon. Sen tog vi tag i projektet med att få till ett kort på alla tre barnen som kunde duga som årets julkort. Efter lite trugande, tandagnissel, ombyte och löjliga föräldrar fick vi nog till ett par, tre stycken som skulle kunna funka :-) Men julkläder hoppade vi över i år!

Några provsmak på de som inte blir årets julkort!

Saknas ett par stycken...

Syrran försöker äta upp brorsan...

Sötisar, men vi har ett som blev bättre ;-)

Efter frukost lekte vi lite. Ett tag fanns det både affär, café, tandläkare och dagis i huset. Sen kom tjejerna fram till att de ville åka till badhuset. Övervägde att ta med Joel och låta honom prova på att bada men vi kom fram till att vi tyckte han var lite liten fortfarande. Innan tjejerna (och maken) drog iväg fick de städa sina rum och kaninburen. De fick även röja tag i städningen efter lekarna runt om i huset.
När de drog gick Joel och jag ut på en promenad. Han har svårt att komma till ro och sova några längre perioder när vi är hemma så därför är det bäst att ta en sväng med vagnen. Gick till affären och handlade lite tillbehör till kvällens middag. Idag ska vi grilla! Det blir kalventrécot, potatisklyftor, sparris och hot bea :-)

När vi kom hem från affären blev jag kvar i garaget och mekade lite med barnvagnen. Det blir aldrig av annars och bra kvinna reder sig själv. Nu har jag grejat till däcken så att det funkar men det borde väl göras ordentligt men det tar vi när vi får ork!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar