torsdag 22 december 2011

Dan för dan före dopparedan

Idag var det julavslutning för tjejerna i skolan. Men tyvärr är det så ont om plats så inga föräldrar får vara med. Så på lite mindre än två timmar skulle det tvättas, duschas, ammas, slås in paket och skriva inhandlingslista :-) Och det gick! Hämtade tjejerna och vi for till Hälla. Efter lite shopping firade vi att de klarat av denna termin med lite lunch på Max. De älskar verkligen deras Crispy chicken sallad.

Röran som var efter att vi kommit hem idag var inte att leka med. Det var grejer, kläder och andra saker överallt. Fick tjejerna att städa upp på sina rum och jag plockade lite grann i de andra rummen. Fick också tvätta några tvättar till eftersom vi ska åka bort. Men vi är inte som andra... Vi tvättar inte ens en maskin om dan. Barnen går inte genomskitiga på något vis men lite fläckar bryr vi oss inte om. ;-)

Imorgon är det packning för hela slanten som gäller. Får se hur det går med tre barn hemma :-D Kan bli en riktig upplevelse! Vet inte ens hur vi ska få plats med allt i bilen men som stuvar-mästare hoppas jag att jag grejar det!

2 kommentarer:

  1. Oj vem tvättar en maskin om dagen?? Vi kör kanske 3 i veckan och då byggs det på. Men vi har så mycket kläder så ingen går skitig här heller =) Lycka till med packandet! Kram

    SvaraRadera
  2. Tycker att många säger att de gör det men det kanske inte är så?! :D
    Tack! God Jul på er!!

    SvaraRadera