onsdag 28 december 2011

Stockholm t.o.r

Idag har vi tagit paus i städandet och umgås istället.
Har varit i Stockholm och hälsat på syster med familj. Vi åt lunch och bytte lite julklappar eftersom vi inte sågs under själva julen.
På eftermiddagen fick vi även besök av vår moster, morbror och kusiner med respektive. Det är så roligt, vi är fyra kusiner av sex möjliga som fått barn, alla killar, under 2011 :-) Men de är lite olika stora så här i början. Födda i januari, maj, oktober och november. Men tänk vad skoj de ska ha sen när de blir några år!
Vi fick en bild på alla gossarna av årgång -11 och även av alla sysslingarna. Så söta, men vill inte sätta ut nån bild här utan att ha frågat och det har jag glömt...

När kusingänget åkt blev vi bjuda på kvällsmat. Jättegod kyckling med parmaskinka. Till och med Tuva åt bra och sa att det var gott och det är inte något hon kläcker ur sig ofta nu för tiden ;-)
Efter maten fick barnen slå sönder pepparkakshuset. Det gillade de men kan inte riktigt förstå att de tycker att det är gott att äta!

Nu är vi på väg hem efter att ha vinkat hejdå och blivit ännu lite mer avis ;-) på att de snart ska åka till Thailand. I två månader! Så skönt! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar