måndag 5 december 2011

Ny vecka!

Idag har tjejerna pysseldag i skolan. Det gör att de slutar lite tidigare idag. Skjutsade de till skolan idag, det var kallt o mörkt men framför allt ville de inte riskera att förstöra sitt pyssel om de skulle cykla med det hem. Då är mamma snäll och kör ;-)

När jag kom hem fortsatte Joel att sova, som han brukar när vi varit ute och åkt bil, och jag stopppade in huvudet i Tuvas garderob ;-) Städade ur den, slängde leksaker hon inte leker med och flyttade hyllor. Tänkte köpa en extra trådback så hon får lite mer utrymme för sina kläder. Det ger att det förhoppningsvis blir lite mer plats i hallgarderoben när hon kan flytta in sina tjocktröjor i garderoben i hennes rum. Och då kanske Joels ytterkläder från plats i hallgarderoben. Omorganiserar på hög nivå, haha! ;-) Blir till att ta sig iväg till IKEA och köpa en trådback till, men det tar vi imorgon...

Tråktvätt och diskhög står på agendan. Sen gymnastikträning för Ida idag. Försöker låta bli att bara fokusera på att ha hemmet i ordning nu när jag är föräldraledig. Det går inte att låta bli helt men bättre än med tjejerna upplever jag. Ska ju umgås med lillskiten och ta hand om honom, inte ha mest fokus på hemmet!

Idag har de lagt igen gropen i gräsmattan. Nu ska bara betongen brinna och sen ska de lägga igen hålet under altanen och sätta tillbaka trallen. Undrar om det är färdigt sen?! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar