tisdag 6 december 2011

7 veckor

Tänk att vi har haft honom i sju veckor... Vårt lilla fantastiska underverk! Det känns som han kom igår... Och ändå som om han funnits här hela tiden...
 Han tittar sig omkring och ler. Han ger ifrån sig lite svarsljud när man pratar med honom. Älskade lilla unge :-)



Bvc-besöket gick bra. Han går nu upp idealiska 150 gram i veckan enligt Lena, vår bvc-sköterska. Han har hunnit bli 58 cm lång och väger nu 4615 gram. Fick reda på att Lena ska gå i pension, tråkigt för oss :/ men trevligt för henne :-)

Efter vi var färdiga på bvc åkte jag o lillfisen ut till IKEA. Fixade en trådback till Tuvas garderob och lite annat. Skulle införskaffa en lamparm/takarm för att få upp de nya kökslamporna men systemet som IKEA hade gick för sjutton på nästan 600 kr. För att sätta upp lamporna! Lamporna kostade ju 500 kr/st... Lite orimligt. Får se om man kan hitta en arm någon annanstans eller om maken elektrikern kan lösa det på annat sätt?!
Kollade även runt i butikerna på köpcentrat så gott jag hann. Fixade i alla fall julklapparna till syskonbarnen. Tog sen en lyxlunch (för mig i alla fall) och njöt av min sushi innan jag åkte hemåt.

Tråkigt nog kände jag av en tendens till migrän på eftermiddagen och tog en tablett som hjälpte, tack och lov. Men läste i fass att man inte ska amma på tolv timmar så det blir ersättning ikväll för hela slanten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar