onsdag 21 september 2011

Skolgårdsfest

Kroppen har mått lite sisådär idag. Lite läskigt är det att stundtals ha en puls på 120. Blir alldeles dinglig i armarna och matt i kroppen.  Har haft svimningskänsla flera gånger idag. Vila och lugna aktiviteter fick det bli idag helt enkelt. Hoppas att blodtrycket mår bra av det också. Det lär visa sig på barnmorskebesöket på fredag.

Ikväll har vi varit på skolgårdsfest på tjejernas skola. Barnens farmor tog sig hit och var med på festen efter att Ida ringde till henne  i går kväll och frågade om hon ville följa med, superkul! På festen var det en massa aktiviteter, tävlingar, loppis, korvförsäljning, tipspromenad och förstås mycket folk. Hoppas skolan får in mycket pengar till skolgårdsmaterial :-)

Svärmor är för snäll. När jag låg o vilade/sov innan skolgårdsfesten så röjde hon i köket, plockade ur och i diskmaskinen och diskade av på diskbänken. Så uppskattat men jag tror inte jag tackade ordentligt :/ Dessutom hade hon med sig en hel korg med trattkantareller som hon varit ute och plockat och delade med sig till oss. STOORT TACK!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar